Skip to content

Extra

WIMPERS & WENKBRAUWEN

Kies voor een frisse, open blik en een stralende oogopslag!

Semi-permanente wimpers met 3D

Je kan bij mij terecht voor een natuurlijke wimperextensies op basis van de 3D-techniek. Deze methode geeft meer lengte én meer volume aan je wimpers. Het resultaat blijft heel natuurlijk, omdat er heel dunne zijden wimpertjes gebruikt worden. Bij 3D-techniek worden er drie extensions op één eigen wimper geplaatst. Vergelijk met de One by One: hier krijgt elke eigen wimper slechts één extension. 
Het resultaat? Een vollere oogopslag, zonder dat je nog mascara hoeft te gebruiken.

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling van je eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Het is een nieuwe techniek van wimperverlenging, die je op alle types wimpers kan toepassen, zowel lange of korte.
Het resultaat? Een wijder ogende en nog meer sprekende blik, wel 8 tot 12 weken lang.

Weet je niet welke behandeling het beste bij jou past? Veel hangt af van je natuurlijke wimpers. Ik geef je altijd persoonlijk en eerlijk advies op maat, zodat je de beste keuze voor jezelf kan maken.

volle wenkbrauwen met henna-brow

Henna-brow is populairder dan ooit. Henna is een natuurlijk product dat niet alleen je wenkbrauwen, maar ook de huid daaronder kleurt. Daardoor lijken je wenkbrauwen nog voller. Het is een semi-permanente make-up die 2 tot 5 weken lang blijft.

Henna legt een beschermend en gekleurd laagje over de wenkbrauwen, het trekt niet in de haartjes. Dankzij de natuurlijke samenstelling, heb je veel minder kans om een allergische reactie te krijgen.  Het is dus een prima alternatief voor chemische wenkbrauwverf.

Kies tussen blonde, bruine of zwarte tinten. Het resultaat: natuurlijke, mooie, volle wenkbrauwen!

henna brow

SPRAY-TANNING | MAKE-UP | VOETVERZORGING | NAGELS

Een aantrekkelijk laagje kleur op je huid? Make-up aangepast aan de gelegenheid?
Een deugddoende voetverzorging? Schitterende nagels?
Ga voor pure verwenning!

Back To Top