Skip to content

Huidverbetering

Laat om de 6 tot 8 weken een gelaatsverzorging doen. Verzorg zelf ook dagelijks je huid.
Ik geef je allerlei tips hoe jij je huid tussen twee professionele verzorgingen door kan onderhouden voor een optimaal resultaat.

Huidverbeterende gelaatsverzorging

Je kan bij mij terecht voor een huidverbeterende gelaatsverzorging. Ik bekijk je huid eerst grondig en werk vervolgens op de behoeften van jouw huid. Wat heeft jouw huid nodig? Heb je te kampen met onzuiverheden of heb je eerder nood aan hydratatie, is anti-aging voor jou de oplossing? Ik doe het nodige om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Voor haar en voor hem. En voor mensen met een gevoelige huid.

gelaatsverzorging

Een gelaatsverzorging bestaat uit 

Microneelding

Wil je van je (jeugd)acné af, wil je een fijnere huidstructuur? Een jongere huid? Pigmentatiestoornissen oplossen of ouderdomsvlekken verminderen?

Ideaal voor de vermoeide of verouderde huid, rimpelvorming, droogterimpels, littekenweefsel, rosacea, couperose, acné of rokershuid. Deze techniek word ook gebruikt voor gelaats- en lichaamscontouring en in het bijzonder voor verslapte huid van kin, hals, decolleté en billen, voor vetopstapeling (cellulitis) en strimae (striemen).

Dan is microneelding voor jou de oplossing. Met fijne naaldjes maken we kleine microkanaaltjes in de huid. Daar worden de producten ingebracht, met een aantal ingrediënten, op uw maat geselecteerd in hoge concentratie, voor een optimaal resultaat.

Een ware boost voor je huid

Back To Top