Skip to content

Gelaatsverzorging

Ik raad dan ook aan om zeker per seizoenswissel een gelaatsverzorging te doen, voor een optimaal resultaat is het aangeraden dit 6 a 8 wekelijks te doen. Alsook het behandelingsplan voor thuisgebruik dat u zal worden meegegeven te volgen.

U kan bij mij terrecht voor een relaxerende en huidverbeterde gelaatsverzorging waar u huid gondig zal worden bekeken en dat er zal gewerkt worden naar de behoeften van je huid. Heb je onzuiverheden of eerder nood aan hydratatie, anti aging,…. dan zal ik het nodige doen om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Ook gevoelige en mannenhuiden kan ik zeker behandelen. 

Een gelaatsverzoring bestaat uit een diepgaande reiniging, al dan niet stoom (afhankelijk van het huidtype), drukpuntmassage, gelaatsmassage alsook nek schouders en decoltè, diepgaand masker (aangepast aan de noden van de huid), en afhankelijk van het tijdstip dat u een gelaatsverzorging boekt werk ik af met dag of nacht cremè.

Onze producten zijn anti allergisch en vervaardigd uit Shea butter.

Eigen Productlijn

Omdat ik meer en meer mensen krijg met specifieke noden en allergieen ben ik samen met een vriendin in zee gegaan om een eigen lijn uit te werken! En ik moet zeggen het resultaat is voorbluffend!!! Maar we hebben het niet enkel bij gelaat gehouden! We hebben een heel goede dagcreme zeker prijs kwaliteit. Want wist je per keer dat je uw gelaatscreme opend gaan er belangrijke stoffen verloren… En dat is jammer toch? Daarom hebben wij gekozen voor een handig pompsysteem die ook geen licht doorlaat en geen lucht zo kan je tot de laatste drup creme opgebruiken zonder dat de kwaliteit eronder lijd. Deze prachte creme is te koop in mijn intstituut of kan je via mail bestellen en naar je laten toesturen. 

Dagcrème € 35

Gelaat- en lichaamsreiniging (500ml) € 29

Bodybutter € 29

Handcrème €

Voetcrème €

Shea Butter

Heel efficiënt tegen droge huid en vele andere aandoeningen dankzij de shea butter:

Shea butter (of karité boter) is een vette materie die uit de zaden van de Butyrospermum Parkii komt. Dit is een grote boom die natuurlijk voorkomt in Afrika. Deze zaden bevatten 50 % vaste vette materie.
Zijn hoog gehalte aan onverzeepbare bestand delen verleent aan de shea butter anti-UV-eigenschappen. Shea butter begunstigt de regeneratie en de elasticiteit van de huid.
Functie(s): tegen kloven, ontstekingsremmend, tegen rimpels, helend, verzachtend, versterkend, hydraterend, voedend, bescherming tegen de zon, verstevigend, herstructurerend, tonifiërend.

Prijzen

Klassieke gelaatsverzorging€ 89
Huid verbeterende gelaatsverzorging met microneelding:
werkt anti bacterieel en anti age,
pigmentatieproblemen, couperose
€ 129
Kuur van 3 microneelding behandelingen
huidrevitalisatie, rimpelvermindering huidverstrakking,
acne en acne herstel, vervaging van littekens en couperose
€ 375
Back To Top