Skip to content

Microblading

Ik heb persoonlijk gekozen voor de 3D techniek. Ik deed vroeger one by one maar je hebt een veel mooier en natuurlijker resultaat met de 3D techniek.

Wimper Extensions

Zoals er bij de One by One maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, wordt er bij de 3D-techniek meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Er worden ultra dunne zijde wimpers gebruikt en hiervan worden er drie per eigen wimper bevestigd. Je krijgt een 3D effect door de extra volume die gecreëerd wordt. Het resultaat is alsnog heel natuurlijk, omdat er heel dunne wimpertjes gebruikt worden. Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan bij de One by One techniek en de 3D wimperextensions is perfect als je van jezelf niet zo veel wimperhaartjes hebt.

Wimperlifting

Wat is een wimperlift?

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is een van de nieuwste technieken en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u en wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Deze behandeling duurt een uurtje en zorg ervoor dat u 8 tot 12 weken van een glamoureuze blik kan genieten.

Voordelen van Wimperlifting

  • Blijft 8 tot 12 weken zitten.
  • U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig.
  • Het voelt licht en natuurlijk aan.
  • Uw ogen lijken groter.
  • De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Maar wat moet je nu kiezen? Wel veel hangt echt af van de natuurlijke wimper. Ik zal altijd het gepaste en eerlijke advies geven voor het type wimpers dat je hebt. 

Prijzen

Microblading nieuw€ 300
Gratis touch up na 4 weken enkel op sets door mij geplaatst
Microblading bijwerking ander salon€ 150
Microblading binnen de 6 maand€ 85
Microblading tussen de 6 maand en een jaar€ 130
Back To Top