Skip to content

Je emoties in balans met essentiële oliën

Wist je dat je met essentiële oliën je emoties onmiddellijk in balans kan krijgen?

Wil je je instant happy voelen? Kies dan de “happy” olie die heerlijk geurt naar bergamot. Helpt je bij zelfliefde, geluk en acceptatie van jezelf of hoe je je voelt op dit moment.

Ik gebruik de olie vaak net voor ik een presentatie geef. Die geeft mij de boost en het vertrouwen die ik op dat ogenblik nodig heb.

Wil je graag een olie die je helpt in je dagelijks leven? Je kan ze verstuiven via een diffuser, een paar druppels op je hoofdkussen dan gebruik ik vooral de CALMY en de TRUSTY. Lavendel geeft rust en geranium vertrouwen…. Je kan ook een druppeltje onder je voeten doen dan komt het zowel instant in je bloedbaan en voel je je happy, trusty of calmy :-)!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top