Skip to content

Over ons

Schoonheidsinstituut Katrien’ is een klein, gezellig schoonheids en afslankings instituut waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat en een professionele behandeling en begleiding steeds een garantie is. Steeds zal alles op alles gezet worden opdat elk bezoek een aangename ervaring voor u mag betekenen. Bij ‘Schoonheidsinstituut Katrien’ kunt u even wegdromen en de stress en beslommeringen van ‘alledag’ ver achterwege laten. Gun uzelf de tijd om te herbronnen, u voelt zich daarna gegarandeerd als herboren.

Ik heb samen met een vriendin bewust gekozen om zelf een verzorgingslijn samen te stellen omdat er toch meer en meer mensen bepaalde allergieen hebben! De lijn heeft geen parfum, parabenen en bewaarmiddelen het is dus puur ontspannen en genieten. Prijs kwaliteit mogen we ook zeker niet klagen! Want het is gewoon het beste voor je huid. Ook op de verpakking hebben we gelet zodat elke creme zeker zijn actieve en goede bestanddelen kan behouden tot de laatste druppel! Wij hebben een handig pompsysteem bedancht hiervoor!

Zo kan steeds iedereen geholpen worden.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en volg geregeld opleidingen om up to date te blijven van de nieuwste technieken. 

Tevreden klanten

Nieuws

this is us sanitizing handgel

Verzorg je handen met This is Us

We wassen onze handen meer dan ooit. Dat is goed, maar dan wel met de…

Lees meer

Je emoties in balans met essentiële oliën

Wist je dat je met essentiële oliën je emoties onmiddellijk in balans kan krijgen? Wil…

Lees meer

Volg ons op Instagram

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Back To Top